Sunday, November 1, 2009

My Asam Pedas Shop~Linda Onn~


Restoran nih kami singgah selepas berpenat lelah berjalan dlm zoo td..

Semua org pun dh lapar..so decide nak mkn dekat2 dgn zoo jer..nampak tesco kat belah kanan..terus wat u-turn mkn kat kedai Linda Onn yg fames ini..

Kami order asam pedas ikan pari, asam pedas ikan kembong, sotong bakar dan kailan ikan masin..

Kitaorg nak try botok2 tp dh abis katanya..so takde rezki..next time maybe?..

Overall mkn kat sini best..asam pedas dia sedap..tak tau lah kot2 sbb kitaorg mmg tgh lapar..tp slack la servis tak best dan terlalu slow padahal restoran tak ramai org..yerlah..dh kul 3 lebihkan..bukan peak hour pun..pekerja dia byk main dan berborak sesama sendiri..air pun lambat hantar..haih!..tak lama la tuh kalau tidak dibendung..

ID dia tak berapa menarik..kena panggil abg deko, deko, deko nih..

No comments: