Tuesday, November 10, 2009

Majlis Deepavali Syarikat


Mrasa la korang baca tajuk2 syarikat jek dlm belog aku bulan nih..hehehe..maklumlah semenjak dok dekat dgn hq nih..segala program syarikat nak kena follow..tinggal aku je selalu tolak..tp kali nih aku nak join sbb pagi2 td masa dtg keje..aku tgk bukan main nallerekek perhiasan kat tepi 'lightning club' tu..mcm org nak kawen..huhuhu..

Anyaman daun2 kelapa direntang dr pintu masuk hingga ke dlm club
Oh ya..pokok pisang pun jgn dilupakan..itu antara props2 yg ada..hehe

Apa nama hiasan atas lantai nih?..chanteqkannn..hiasan ni terdpt kat dpn pintu masuk ke dewan

Aku difahamkan oleh member2 yg pernah pergi majlis2 seumpama pd tahun2 lalu tak lah semeriah mcm nih..motif peruntukan pd tahun ni meriah amat?..announce rugi hr tu khenn?ooopss!..

Masa tgh mkn td..kami didendangkan dgn tarian2 india dan alunan muzik menggunakan instrument india..mmg klasik..emm..lupa nak bgtau..ada DJ Prema td..jadik VJ..heheh

Antara props yg ada..

Props yg lain

Mak ske lampu ni..rasa nak bawak balik umah jek..hehhe

Dalam pondok tu ada makanan uolls..

Ini lah makanan2 yg ada dlm pondok td..candy & ladhu tu mmg favorite mek..heheh

Ini antara menu majlis tadi..ayam massala ada, kambing masak apa ntah pun ada, tossei, capati ada..appom pun ada..ooopsii..


Selain gerai tosei nih..ada gak gerai abc dan gerai khas utk vegetarian..

Ini adalah mango lassi yg disediakan..emm best sgt

setiap meja dihias dgn bulu burung merak nih..banyaklah burung merak yg togel utk majlis nih..siann

Ni masa ketibaan dif2 kehormat..siap diiringi dgn bunyi tabla gik..mcm org nak kawen..heheh

Tengok pinggan mak..penuhh..mrasa!

Masa nak balik..diaorg bg muruku kat pintu keluar..muruku tu aku dh bg kat akak cleaner kat opis ni td sbb aku tak ske mkn maruku..voley?

So..sape2 nk buat open house ala2 bollywood..boleh la guna khidmat caterer ni..mmg best masakan dia

4 comments:

Yatts said...

merecik air liuq mak tgk noks.....dh la majlis nih yg aku tunggu2 kan......

rizqin said...

takpe..tahun dpn ada lagik..heheh

Yezzaaa19 said...

Dr. Kam ada gak ckp tak g jamuan deepavali ker?..hehehe..

Tak jumpa ker dia kat sana?..KD ckp..x g..sbb x celebrate raya hindu!..

pn_fateen07 said...

canteq baju nyeh..