Friday, September 25, 2009

Mkn2 kat Flaming Steamboat, Bandar Sunway


Aku balik KL pada 24/9: Khamis..Keje start 28/9 tp saja balik awal sbb nak guling2 kat umah disamping nak beraya kat umah bapak2 sedara aku kat belah abah aku pulak..diaorg semua menetap kat sini kecuali pak lang aku jek tercampak kat JB..hehe

Sebenarnya teringin nak mkn kat sini dari bulan puasa lagik..tp sokmolah penuh..tak sempat nak book..so ambil peluang hari ni..

Dgr cerita dari sumber2 terdekat mcm best jek tempat nih..tp bila aku try mknan dia..hmmm..tahap bolehh la...tak la best mana..

konsepnya ala2 'All U Can Eat Buffet'..RM20.9o per pax..kanak2 mcm Eryna tu addinch bayar..eleh baper byk sgt korang boleh mkn seafood ni yer tak?...lain la kalau jenis ikan bakar atau bbq berbagai khennnn..itu pun jenuh meratah mcm kucing..heheh

2 comments:

Emy said...

ms aku makan dulu tuh rm19.90 sorang.. naik singgit je ker??

RizQin said...

cukup ar singgit tu..bukan ada yg best pun..