Monday, September 21, 2009

The Chronicles of Raya//4th Day//

Cis!..konon jek nk balik awal2 pagi..last2 bertolak tengahari gaks!..grrrr

Baru sampai kluang...huwaa!
Anyway, janji balikkannn (ayat nak tenangkan diri sendiri)..heheh
Handphone aku ni tak henti2 berdering..sebok adik-beradik aku tanya bila nak sampai..diaorg nak ajak beraya..sian diaorg kena tunggu aku..

Ini baru sampai Mersing!Ciss..
Perjalanan dr Bt. Pahat ke kampung aku mengambil masa dlm 3 jam..lebih kurang kul 2 lebih sampailah aku ke Rompin..yuhu!..Sampai2 jek..semua dh tanggal baju raya masing2 sebab dh lama tunggu aku tak sampai2..janji nak sampai pg kann..apa nak buat...mcm2 hal!

Emm..baru sampai..

Inilah umah baru mak aku..dh siap dh..tp still ada yg kena touch here and there kat dlm tu..



Gembiranya hati aku tak terkata bila dpt jejak tanah dan hirup udara sana..lapannnggg rasa..heheh

3 comments:

pn_fateen07 said...

cantik rumah... mak kau dah pindah terus ke rompin ker.. dah tak duk kat puchong??

RizQin said...

a'ah..kadang2 jek dtg puchong..

Emy said...

ermm balik kg sendiri mmg la gumbira kan??? kan jonet???