Sunday, June 14, 2009

Mee Rebus kat Precint 9 PUTRAJAYA


Laki aku kata ada satu kedai mkn best kat precint 9, putrajaya..kedai ni jual mee rebus yg terbaikk katanya lagik..menurut beliau..kedai ni mmg fofuler kat JB ~ so pada hr ni..aku nak merasa betapa bestnyer seperti yg diwar-warkan ittew..

Nama kedai ni Mee Rebus Hj. Wahid..kedai ni berada kat area food court precint 9 tu..gambar pun aku tak sempat snap sbb nak mkn cpt2 & blah dari situ sbb eryna dh start wat perangai nak main semua mende kat sana..

Pada pendapat aku..mee rebus kat situ tak lah sesedap mana..tak tau lah aku kalau lidah jawa kata sedap..*matikah mak?..nasiblah..aku mmg tak pernah rasa sedap apa2 pun mknan org2 johor setakat ini..tak tau lah knp..maybe lidah aku nih mmg lidah bugis perak..so kenegerian kan!!..

Masa aku nak kuar dr situ..aku nampak opposite food court tu ada kolam renang awam dan ada buaian & gelongsor kat tepi untuk kanak2..ini first time aku dtg sini so tak sangka ada pool betul2 tepi pedestrian..

Kebanyakkan yg mandi pun budak2 jer..boleh la nk bwk anak2 uolss mandi manda kat sini..

Well, aku bwk anak dara aku tu pi main2 buai & gelongsor kat tepi pool tu...seronok betul dia...

No comments: