Saturday, June 20, 2009

Little Penang, The Curve

Lunch pada hari ni pulak ditaja oleh Syarikat Anne Anak Beranak!...3 orang pekerja sahaja termasuk pemandu..haahhaha!!mcm kat pintu lori pulak tag line dia..

Kitaorg sebenarnya plan nak tgk wayang kat sini citer "Drag Me To Hell"...tp bila sampai jer kat depan counter..staff tgv tu ckp tak leh bwk budak masuk tgk ini cerita!..hampeh!...lupa pulak eryna tu belum 18 tahun..voley?..

abis tu..terpaksalah cancel plan kitaorg tu..lepas jln2..rasa lapar..terus masuk kedai nih..

Kedai ni mmg nampak old school..

Tema aku hari ni mmg nasi lemak la..habis berlemak-lemak lah badan aku nih...hehe

Sedap lagi nasi lemak kat sini i tell u...yg hitam setompok atas nasi tu ialah udang..

Asam laksa laki aku..share dgn eryna..

Rojak buah tu jeps punya..cendol tu aku punya..share dgn eryna gak..

Eryna dh kenyang dpt nih..

Balik umah singgah sini beli air..asam boi lagik..hehehe

No comments: