Friday, June 19, 2009

Kisah Ayam Penyet


Kitaorg baru discover satu kedai jual ayam penyet nih..nama dia Restoran Ayam Penyet AP (Ibu Nurr)..kedai nih terletak kat area Mentari Business Park gak tp jauh skit dr kedai ayam penyet yg dulu..

sini yg specialnya ialah air dia..ada mcm2 jenis dan rasa dia mmg tak kedekut!..

Suasana kat dlm tu..
tapi kalau nak compare tentang rasa ayam penyet..aku rasa yg kedai Ayam Penyet Ria (Ibu Ruth) lagi best sbb sambal dia pedas dan sedap..

tempat lain pun ada..
kalau nak compare bab suasana pulak..aku rasa kat AP nih lagi aman dan cozy sbb takde student endon yg berborak kuat2 dan aircond dia pun sejuk skit dari Ria..

Lagi satu yg best..byk tempat nak park keta..tak perlu nak pusing2 cari car park..

Kwn aku order air kiwi

aku order air mangga

Now u see..

Now u don't!...hahahahah!!

Pecel Special

2 comments:

Emy said...

tak pernah merasakan makan kt ayam penyet.. perlu ker aku mintak sponsor jeps??

RizQin said...

perlu!