Thursday, June 18, 2009

~Bila Bos Besar Bercakap~


Hari ni ada dialog dgn SVP bahagian kita org..so konsepnya hari ni.."Bila Aku Cakap..Ko Diam!.."Bila Aku suruh cakap..baru ko cakap"..gitu..

Tp biasanya bila berada di dalam situasi komunikasi sehala yg terlalu panjang..ia boleh bikin org2 yg mendengar ni naik bosan..diikuti dengan simptom2 menguap-nguap sampai nampak anak tekak dan seterusnya rasa cam nak tdo..

Inilah situasi yg ku alami hari tu..apa yg dia nak sampaikan pun aku dah tak boleh nak capture dh..

semua dah start main game kat hp..tak kiralah gred apa!..

2 comments:

Yezzaaa19 said...

..Per amanatnyer??...

RizQin said...

kan dia dh nak blah hujung thn kewangan nih..so buatlah dialog nih dgn niat sharing is caring disamping tu sape2 yg nak tanya apa2 soalan pun dia leh jawapkan..