Sunday, June 7, 2009

Balik Kg 5/6 - 7/6/09 ~ Day 3~Balik KL


Pagi2 dh bgn..hari ni kena siap2 cepat nak balik KL..kalau lambat bertolak, jalan jam kat area senawang..tu yg tak tahan tu..

Lepas makan pagi..aku kemas beg2 kitaorg & masukkan ke dlm bonet kereta..kerja2 nih tak boleh serahkan pada laki aku..confirm tak muat aje katanya..padahal byk lagi space..dia yg tak pandai menyusun!..mencik!

Kitaorg kalau sekali balik kg..mcm2 nak bawak..bantal & toto tu satu kemestian..beg sorang satu dah jadi 3..campur lagi satu beg toiletries & bakul susu eryna..kalau tak pandai susun mmg la tak muat..tu belum campur brg2 yg nak bawak balik ke KL..buah2 dan seafood tu lagik..

Lepas dh bahagi2 kan apa yg patut..family aku bertolak dulu sbb family Uji nak balik lepas lunch & nak pergi pekan sari kat bandar Rompin dulu..

Ketam pun beli jugak kali ni sbb gemok2..

Tgh bahagi2 kan untuk di bawa balik

Uji & CT
Sampai KL dlm pukul 5 lebih..ok lah tu..

No comments: