Saturday, June 6, 2009

Balik Kg 5/6 - 7/6/09 ~ Day 2

Duduk kat kg ni kenalah bgn pagi-pagi..tak boleh buat perangai cam duduk kat bandar..hehe

Bgn tdo jer terus bukak tingkap bagi rezeki masuk..kemas & susun bantal, toto & selimut semua..rebut bilik air (aku la tu...hehe)..pastu tolong mak kat dapur wat sarapan and then barulah boleh wat aktiviti bebas..nak tdo balik pun boleh tp rugilah balik kg jauh2 dok memerap jer kat bilik kan..

Lepas sarapan, kami g jetty Endau..mcm biasalah...nak beli seafood byk2 nak bawak balik dan wat lauk utk lunch..Aku & CT beli utk mkn2 jer tp Uji beli utk meniaga kat kwn2 opis dia sekali..fuyoo!..gilak!..

Pemandangan melalui jambatan Endau-Rompin diwaktu pagi..

Kapal2 yg dh berlabuh..

Dalam pencarian seafood tu..kami pergi ke dua buah jetty kat sekitar situ..Apek tu tgh menimbang brg2 yg kami beli..

Anak aku & sepupunya Irfan..Best friend forever nih..dgn shasha dia kureng sikit..hehe

Lepas dh berbeli sakan..balik umah sediakan lunch dgn seafood yg dibeli td dan selainnya simpan untuk dibawa balik esok..

Ini anak buah aku juga..namanya Rayyan..adik Irfan & Shasha..Comel tak?..

No comments: