Saturday, May 9, 2009

Selamat Pengantin Baru..Mar

Hari ni pergi kenduri kawen kawan sekerja kat Wisma Sejarah, Jalan Tun Razak...Dr awal lagi dh plan nk g..so mmg kosongkan jadual hari ni utk event ni jer..

Sampai majlis dh kul 2 lebih dah..biasalah..suka g kenduri kawen org lambat2..tak tau knp..hehe..

Masa aku sampai..pengantin tgh sibuk bergambar dgn sedara mara kedua-dua belah pihak..takde la chance nak pergi bersapa..jd tak dapek la den nak tepek gamba eek kat sini ha..

Jumpalah beberapa kwn sekerja kat opis lama dulu..pas mkn..laki aku sebok ajak balik sbb eryna dh start buat perangai..dia sama naik nak naik pelamin dgn budak2 lain..paling tak tahan tu..dia pi tarik bunga hiasan kat tepi red carpet pengantin tuh..!sebelum dia buat apa2 tindakan luar kawalan yg lain..baik kitaorg blah cepat..hehe

Kpd kwn aku tu..aku nak ucapkan "Selamat Pengantin Baru..Semoga Jodoh Berpanjangan dan Murah Rezeki hendaknya"...Amin...

2 comments:

deeni said...

wahh siap ada entry khas utk mar... thx a lot 4 comin..sory x dpt borak2 ngn akk ari tuh..

RizQin said...

sama2..sorry la..ahkak kena balik awal..anak buat perangai..*larik sambil menutup muka!