Monday, May 11, 2009

Balik Kampung: Day 3

Selepas sarapan pagi aku & Uji anak beranak decide nak bertolak balik KL..tp sebelum tu..kitaorg gi jalan2 kat pekan sari kat bandar rompin..dh lama tak pergi..nak tgk apa mende jual kat situ..

pekan sari ni mcm pasar mlm la kat KL tp dibuka waktu pagi sampai tgh hari jek..

Balik dr pekan sari tu..kami balik umah..amik brg2..dan bertolak ke KL..rasa cam sekejap jek balik..tak puas la..takpe..takpe..nnt bila senang aku balik lah lagik tp kena make sure before musim tengkujuh la..hehe..Kalau dh tengkujuh..terperap dlm umah je la jawabnya..

Bye2 Rompin..nanti bila2 aku dtg lagik...huhuhu

No comments: