Thursday, March 26, 2009

Telenovela Spa Q2


Weh kengkawan..hari ni episod terakhir Spa Q 2 kan..?..

Haruzlah balik awal hari nih..tak sabar nak tengok si Leha & Si Julia tu kena tangkap polisi!..venci mak nengok..jahat sgt!!..kehkehkeh..

Paling tak sabar nak tgk..apa kesudahan percintaan Fahmy & Qistina..Hai..lambat betul nak tunggu kul 6.30 nih...ekekekeke..!!

Dalam byk2 pelakon dlm Spa Q 2 ni..korang suka siapa?..aku paling suka ngan fahmy la..cool..dan ada bulu dada gitu!..auwww!..mak suka!...ngehngehngeh..

Tapi dalam byk2 style rambut actress dlm tu..paling aku suka style rambut si Leha tu..chanteqkan..

Jgn tanya dia!..tanya aku hockay!..hehe






Pasni citer Matahari la pulak..tak tau la best ke idok..yg pasti sbb Spa Q nih la aku balik umah awal..semua program sosial terpaksa di tunda selepas maghrib kaedahnya..termasuklah program gym aku..!kuikuikui...besar betul penangan Spa q nih ek...

Tp aku rasa cam ada Spa Q 3 jek nnt..sbb si Julia tu mengandung anak Dafi la pulok!!alahai!...
Okeylah..nak g spa belakang umah nih..chow!

9 comments:

Emy said...

mak pn tak sbar nie,.. jgn la hujan lebat n astro buat hal!! aku geli ngn fahmy tuh! errrkk.. motif nk jadik anak ikan qistina??

aku suka watak leha.. biasa la, aku mmg suka watak2 jahat mcm tuh!

ratna said...

sama la kita..tak sabar nak tahu penyudahnya. minat sgt tgk citer ni. ntah betul ker tidak si julia tu pregnant.. dia kan pandai berlakon.

RizQin said...

yuhu..hepi sgt..akhirnya Fahmy jadi jugak kawen ngan Qistina!!...mak girang!...hehe..tp kelakar lak bila tgk muka Fahmy masa frust tertonggeng tu..berjambang berbagai cam muka aya pulak dh..hikhik

sian pulak aku tgk muka Leha dlm penjara ittew!..angkara jantan la dia jd gitu..Rizman tu masa hidup dh la menyusahkan org..dh mati pun sama!!hehe emo pulak mek..

padan muka Julia..nangis sorg2..sape suruh busuk hati kann..kalau sambung spa Q3 tu mesti dia jd cam Leha kann..

sukalah kalau Dafi sambung blk hubungan dia ngan Tania..tp kalau aku jd Tania..aku tak terima dh jantan siak mcm tu!!!geramm..hehee

pn_fateen07 said...

memang ada pun SPA Q 3, mek tak sabar nak tunggu jawapan audition mek untuk berlakon dalam SPA Q ari tuh.. merasa la korang tengok mek berlakon nanti ye..

napa tak caya ker.. ??

RizQin said...

nyahhh!..nape ko tak ajak mak sekali g audition?...pegang watak pelanggan spa pun mak rella gitew!..hahaha

watak apa ko pegang dlm Spa Q3 tu nyeh?..

Yezzaaa19 said...

...so per kesudahannyer??..mak sakit mata..x der mood nak tgk2 cite2 mcm nih!..

pn_fateen07 said...

ko rasa watak apa yang sesuai.. hehehe.. kalau laki aku dengar nih.. dah tentu dia ckp aku tak abis2 perasan nak jadi pelakon.. hahahaha.. aku rasa kalau emy teman aku gi AF dulu mesti aku dah jadi artis skang ni kan.. muaahhahahaaa...

RizQin said...

Janji ko tak jadi cam Mas AF tu pun aku dh syukur sgt!...hahahaha

RizQin said...

Hai Ratna...selamat dtg ke blog mak..sila-silakan lah..hikhikhik