Monday, March 23, 2009

So Backdated Post...

Cuti sekolah yg baru lepas nih..aku tak sempat nak cover story aku..maklumlah sibuk dgn aktiviti2 so--sial aku!..hehehe..

Anyway..aku nk story mory 8tvt aku during every weekend..since anak aku dh pandai baca ABC till G nih..kitaorg selalu bwk dia g semakkan kedai2 buku sekitar KL nih..semua kedai buku kitaorg dh jejak!..Just name it!..Kinokuniya, Borders, MPH?..emm yg paling cikai Popular pun dh sampai katanya!..dia suka sgt la sbb ada byk buku di samping kawan2 sebaya dia kat sana..

Tgh cari buku la tu..hehe

Lepas dh penat punggah buku..kitaorg puaskan hati dia main mende alah ni..


18SG..jgn tiru aksi ini tanpa kawalan dr org dewasa!..hehehe

Kebetulan hari yg kitaorg pergi tu ada pameran ikan2 nih!..sukalah tgk ikan laut dlm cantik2..


Eryna ni dh pandai bagi pose macam2 skg nih..tgk jer la pic bwh ni..



Pic ni tak sempat nak focus elok2..lif dah terbukak..ekekekeke!

Yg penting setiap weekend mesti terisi dgn 8tvt utk dia..kesian sbb terperuk je kat taska during the whole weekdays..weekend jer la masa yg ada utk melayan kerenah puteri cilik aku nih!...

4 comments:

Emy said...

betul tu, seronok kalau bawak anak berjalan! coz maknyer pn dpt berjalan! heheheh

pn_fateen07 said...

nyeh .. kat mana nih...??

RizQin said...

yg ni kat sunway pyramid

Yezzaaa19 said...

...sal time2 mak g sunway pyramid..xder paperpun berlaku???...hohoho..Ko g kat kedai buku Fofular tu ek??..besau kan??..