Monday, March 9, 2009

Birthday Ku..

wah best tahun ni sbb birthday aku jatuh pada hari cuti sempena maulud nabi..so boleh la buat mkn2 sikit..sambut anak beranak dan adik beradik jek..
motif menangis di party mak?..alahai..
adik2 ku..

kebetulan birthday aku sama bulan dgn adik aku so kitaorg decide nk sambut sama2..

Kali ni semua makanan aku masak sendiri taw..kecuali donut & kek ittew!...

muda lagik..baru 23 tahun..hiks!

alah..masak biasa2 jek..nasi berlauk..(kitakan org malaysia...hahahahha)...

terima kasih la pada semua kawan2 yg wish kat aku..ingat jugak korang birthday mak yer...mak terharu...hehehe..

btw, inilah hadiah harijadi mak..

cantik tak gelang tgn mak?..mak girang...
oklah..daaaa

14 comments:

Emy said...

takde cerita ek?? gambar jek?? wahh celeburit sesama dia sajek... nape jeps takde? bukan dia sentiasa ada je ke kt umah ko?

RizQin said...

ntah la..hilang tanpa kesan..senyap jer lately nih..sebok berdating kot..

RizQin said...

eh..ada jer citer tu..ko tak nampak tulisan aku tu ke?..wallpaper tu semua ko nampak tak?

Emy said...

ini serius... mmg tkde tulisan apa2, aku dok reload byk kali nie.. dh done, tp gambar sajork.. berat ya amatzz ker?
eh kak da tu dh ada bf ka??

RizQin said...

tak tau la..aku teka jek..sbb dh lama dia menyepi nih..selalunya sbb melayan bf (mengikut pengalaman yg lepas2)..kihkihkih..

RizQin said...

dah nampak font tu?aku dh tukau kaler baru

Emy said...

baru nampak.. eh, bday ko sama ngn bday adik ipar ku itew.. kami celeburit gak semlm. anyway happy bday to u ols yg ke 32.. betul ker?? dh tuo ko nyah!!

mak teruja nk tau sapa bf jeps itew!

RizQin said...

adik ipar mana lak ni?..setau aku adik sham tak kawen lagik...

apa ni uolls...mak baru 23 tau..hehehe

pn_fateen07 said...

nyeh... mek tak leh reply msj ko noks.. gambar nyah tu tak dok.. nant mek cuba usahakan ek...??

Yezzaaa19 said...

noks...sal mak selalu dpt cite2 yg dah basi hah???..mak selalu ketinggalan nih!..huhu

RizQin said...

dgr citer internet kat company uolls tu selalu on off..adakah benar perkabaran yg beta terima itew..wahai memanda menteri?atau hanya propah si ratu blur semata2?

pn_fateen07 said...

memang pong... buhsan aku nak buat koje pun tak boleh....ERMS pun asyik on off sajor...

Emy said...

motif berborak kt tempat comment nie?? takdak YM kah??

RizQin said...

hanj kann..