Wednesday, March 18, 2009

Aku Suka Cuti Sekolah!

Hari ni aku rasa aman damai..jiwa aku tenang..aku kurang maki orang (kurang jer la..tp still ada yg kena maki..hehe)..pergh!..aku suka betul la kalau time cuti sekolah ni..bukan sbb laki aku chekgu hockay!opps!..

Sbb utama aku suka..kurang traffic jam!..perjalanan pergi-balik ke opis aku teramatlah smooth..walaupun cuaca hujan!..very unsangkarable kann..hehe..tak perlu aku nak terbrek-brek dan bagi signal ke kiri dan ke kanan..

Tapi semua kegembiraan aku ni akan berakhir pada hujung minggu nih!..knplah diaorg tak kasi cuti sekolah sampai sebulan kan?..emm..

Apa2 pun hidup perlu diteruskan..well..korang tgklah pic2 kat bwh ni..situasi ni lah yg selalu aku hadap setiap pagi dan ptg..what to do?..demi sebatang lemang..opss silap!..demi sesuap nasik ku tempuhi jua...uhuk..


Sebelum nak sampai tol dh berderet keta kat depan..


motif ada tol tp jalan still jam mcm shilakak?!


Lepas tol lagi lah pulak kann..Bukan ke highway patutnya jalan lancar?Kalau camtu baik lalu jln kg jek..ada ke jln kg menghala ke opis mek?...hehe


Nak masuk opis pun jam kaedahnya!babi sgt kan..?!Jam dh 7.52 tu..nak parking lagi..pakai kasut..capai hand bag..tgu lif dan naik lif..kul 8 lebih baru dpt punch card!..hayoh!

4 comments:

Emy said...

ko keje mana nie? ko keje TNB ek?? hahahahhah

RizQin said...

tak lah..aku keje kat Hospital Pantai..nape?..tak cayer?hahaha

Emy said...

nurse la ni ek??

pn_fateen07 said...

gigih tul ko ni anne.. aku takdapat bayangkan kalau aku lalui sume ni hari2..