Friday, March 20, 2009

Pro Ana!

Aku nak berkongsi kegembiraan aku ni dgn korang semua..hehe..malu lak nk citer!..gatai!.hahahaha

Setelah berhempas pulas mengikat perut dan memerah keringat hampir 3 bulan..akhirnya..berjaya juga aku mengurangkan berat badan aku nih..hehe..but still tak mencapai tahap piawaian yg memuaskan hati aku nih..a few lemak yg nk kena sisih here and there!..ekekeke..ada sesiapa yg berminat nak amik alih?..aku bg free jek...hahahahha!!

Kalau takde bukti tak percayakan?..hehe

Hayoh!jgn pandang belakang!!..ekekeke

Jgn tak percaya..W29 tuh hockay!

Yang paling penting..aku dh boleh sarung semula jeans lama aku tew!..* tapi tak semuanyalah kann..kuikuikui..

Utk meraikan kegembiraan aku tuh..aku g celeburit ngan member opis pi mkn kenny rogers!..voley?!hahahahha..*..hai..bila nak insap ni..hehe

Tgklah betapa berkilat lelemak kat pinggan tuh!kuikuikui

emmm..yummy..

Cik kak nih pose cam nk ejek mak jer!..*motif tetiba jek sentap?hehehe

Jauh lagi nak capai benchmark aku nih!..chaiyok!chaiyok!

6 comments:

Yezzaaa19 said...

..dah turun berapa kg nyeh???..lepas tu ko p blasah kenny pulak...hohoho..

Emy said...

yg ko celeburit kt kenny buat apa??? g la mesjid, buat solat syukur!! tp tahniah uols!!

pn_fateen07 said...

alamak....!!! mek pun pakai saiz 30 skang nih.. amacam??? nyeh jeps tak kata apa2 ker.. hihihihi...

RizQin said...

fateen: ko ingat tak lagi jeans special edition yg aku nk jual kat ko dulu tp tak jd tu?..sampai skg tak muat lagik!huhuhu..

Nyah jeps pun tgh berusaha keras tu!..

Emy: kalau dh capai benchmark aku baru la pi buat sujud syukur..ni takat satu jeans baru..kebaya mak yg lama2 tu..dinch muat lagik!uwaaaa!!

KD: Malu pulak mak nk bgtau baper KG..hehe..still berat lagik weh!..susahnya nk bg turun mcm zmn anak dara dulu...ni dh abis perah tenaga nih taw!..

Anyway, perjuangan perlu diteruskan!

Yatts77 said...

apsal lak muka mak leh enteprem nih???tak koserr tau....apsal ko tak blur kan jek.....

RizQin said...

amboi yatts!..gambar tak nak kalah kannn?..hahahahha..

arghhhchum!..banyak tul abuk kat umah hang ni yatts..dh baper lama tak berkemas nih?..ekekekkee