Tuesday, February 10, 2009

CNY's Decorations..

Gong xi Fa Chai!..Wong Ser Lu Yi..Ni how ma?..eceh..!..speaking chinese already..

wah2..mentang2 dh nk raya ni..sini merah..sana merah..kat mn2 shopping complex pun sebok decorate tema CNY..tu belum masuk lagu raya..damdam dum bunyi mercun...eh! silap raya laks..hiks!..

Masa ni la korang leh tgk mcm2 tema ada..sakura la..dragon la..phoenix la..garuda la..opps!..
Hai pelbagai kann..

Saja jek aku nak share ngan korang pic2 yg aku snap sepanjang musim raya cina hari tuh..sila2 lah..

Ini kat The Garden..cantek kan uolls..tak lah merah sgt..

Haa..yg ni kat sunway pyramid old wing..

Yang ni pulak kat Mid Valley..Centre Stage tu..

emm..ni dekat sunway pyramid new wing..

Ni pulak hiasan kat tingkat atas sunway pyramid..jongkong emas tu!..jgn memain..

Yang ni kat Giant Kelana Jaya..tema miskin katanya..hahahaha!!

Yang ni paling best..kat K4 Mid Valley..Tema 18sx..Hiasan terdiri drp coli & panties merah (haruzlah segalanya merah sampai ke dlm2 kann)..hehehe

2 comments:

pn_fateen07 said...

nyeh .. ko round satu Klang Valley ker untuk tengok deco CNY nih..

RizQin said...

gigihkan mak?hahahahha