Wednesday, January 28, 2009

Ya Ampunnn!!!...hahahahha

Jumaat nanti ada SIRIM recertification audit kat opis mek..tiba2 semangat 5S meresap ke tubuh iolls yg gebu ini..so mak pun dgn rajinnyalah..check apa yg patut kat opis nih..takut la nnt ada yg terkurang ke apa..lagipun iolls kan bekas auditor 5S terlampau kat TNBR dulu kann!hahahahha...

Tetiba mak perasan satu tempat nih..hayoh..!rasa nak pengsan bila mak baca tag di bawah meja ittew!puas mak gesek mata takut tersalah baca...sapakah pemilik meja ini?!!ya ampunnnn!!..dr mnlah dia belajar ilmu sesat nih...

masa ni aku tgh gesek2 mata..takut salah baca..

dtg dekat skit..

haaa!ambik nko!..masa ni iolss dh start pitam..

Dari rasa nak pengsan..bertukar rasa nak nangis pulak(adoilaaa...menitik airmata mak masa type ni!)..sedey tul la..perlu ke tempat letak kaki pun ada demarcation line berbagai?..tak dpt bygkan camner la owner tu nnt mengeras jek park kakinya dlm line tu?hohohohoiiiii...!!

Nama jek ibupejabat tp..stafnya belum terdedah ngan konsep 5S yg sebenar!..jauh ketinggalan la dgn opis lama mak dulu...(haruz la kembang kempis hj. zamani kalau baca statement mak nih!)kuangkuangkuang..tu belum lg kes yg terlebih rajin..habis semua mende nk ditampalnyer..kat monitor..dia tampal PC..kat printer pun dia tampal printer..mcmlah org tak tau mende alah tu apa!..hampeh!..

okeylah uolls..malas mak nak membebel lagik..chow!..

5 comments:

Emy said...

ni sapa? exec ker? ko bagik kesedaran skit kt dia...

RizQin said...

mak kurang periksa uolls..sbb dulu legal dept. dok situ..pastu dh pindah..so skg dh kosong la meja tu..takde sape duduk lagi..

Emy said...

tak abis2 la ya ampunn ko! imah pn dh update blog tau!

yezzaaa19 said...

..pasal kat link blog aku..x dpt yang update2 nih???....huhuhu...

kiPPy's hiPpiEs said...

kak anne..bila nk update blog nih?