Sunday, January 11, 2009

Majlis Hari Lahir Eryna Rizqin


Majlis Sambutan Hari Lahir Eryna telah diadakan pada 11 Januari, 2009..ahad yg lepas..Aku buat majlis kecil-kecilan sajok..jemput org2 yg terdekat jek..


Antara yg hadir pada hari tu..

Mula2 plan nk beli kek ngan KFC jek..tp..mak & bapak aku bising2 suruh boycott barangan US/yahudi nih..so terpaksalah ikut..mak aku pun volunteer nk masak apa yg patut..dh dia rajin sgtkan..layanzz..


Semua ni mak aku yg masak..sayang mak..

Lagipun mak & bapak aku postpone tarikh balik kg semata-mata menunggu birthday eryna nih..syg betul deme kat cucu nan sorg nih..terima kasih mak & abah..really appreciate it..muah!

Majlis start kul 4 ptg sampaiii kenyang..hahaha..masa tidak ditetapkan..selagi nk lepak..lepakkk..lagipun astro ria tgh tayang mawi-ekin 1001 mlm kat palace of the golden horses..so sambil mamam leh bergossip bagai..hehehe


Eryna dikelilingi sepupu sepapat

eryna..anak mama..cam biasa..simple & comel..ntah dia tau ke tak hari apa ni..tp yg pasti hari ni dia byk dpt hadiah..


Susah betul nk ajar eryna tiup lilin..sampai dua kali la kitaorg ni nyanyi nk kasi dia naik semangat..hahaha!!last2..atuk pujuk..baru dia nk..


Kelab budak kecik..hehehe

Selepas makan2..tibalah acara membuka hadiah pulak..tak sabar2 dh eryna aku tgk..mesti nk tgk apalah yg dia dpt..

tengok tu..tertonggeng2 buka hadiah..hehe..bapak dia pun tolong sekaki..


Hadiah ni lah yg paling dia suka..lansung dh tk pandang hadiah yg lain..mmg dia dh lama teringin nk baby doll ni..siap letak tepi real baby tu..sama sebok susukan baby dia..kelakar tgk aksi dia hari tuh..mcm org tua!..hehe

Baby doll yg eryna dpt ni boleh panggil mama & papa..yg paling best tu..masa dia menyusu..mulut dia bergerak like a real baby & siap berbunyi lagi..hehe..
Selain tu..baby ni bila dh kenyang dia akan sendawa & tido..kalau masa dia tido kita buat bising..dia akan menangis..kalau kita geletek dada dia..dia akan gelak..tu la yg eryna suka sgt dgn baby doll nih..

Mentang2 dpt apa yg dihajati..langsung tak nk tdo..sampai kul12 mlm masih main dgn baby doll dia tuh..terpaksalah aku off kan jap..tak larat dh nk layan..


Eryna disamping hadiah-hadiah & angpow yg dia dapat sempena sambutan birthday dia tu..

6 comments:

pn_fateen07 said...

Wah... aku rasa anak ko ni mesti jadik ibu mithali nanti ni.. ntah2 dulu masa ko kecik2, ko pun cam ni gak kut... ko tak tanya ke mak kau.. hikhikhik.. apa cerita ibi skang.. disisihkan ke..?? bila la dapat lepak ngan ko kan??? (soalan bodoh ker??? wakakakaa)

RizQin said...

ibi skg teman tdo jek a.k.a bantal busuk dia..ada sekali tu kitaorg nk kuar umah..dia capai bear mini mouse tu..pastu dia ckp bye2 kat ibi dia..ibi tu dia selimutkan dulu atas sofa..konon2 tdo lah tu..hai mcm2..

weh tu bukan soklan bodoh la..mmg dh lama tak jumpakan..nnt emy buat bday party anak dia..ko dtg la..leh buat reunion kat sana.. :-)

Emy said...

errmm aku ada gambar kt umah ko nie, nti update la..

RizQin said...

apsal ko tak hapdet2 lagi..?
dan jgn lupa sebelum ko hapdet tu..ko photoshopkan dulu muka jeps tuh..(aku tlg remindkan on behalf jeps sajork!hahahahhaha)

kiPPy's said...

ee tomeynye eryna like her mama la..

RizQin said...

thanks kippy..mak mmg comel..larikkk