Friday, January 9, 2009

Lunch di Basil Nudle Bar


Lunch td aku kuar amat lambat..rugi tul..hehe..dan oleh kerana ittew tak berpeluanglah nk g mkn jauh2..so aku ngan kwn2 opis mkn kat area Bangsar jer la..nak buek camno kann..

kali ni aku mkn kat Basil Nudle Bar, Bangsar Village sajok..mknan yg dijual kat sini semuanya ala2 Thai jek..



Ini antara mknan yg kitaorg order..bg aku tak la berapa best pong..boleh la kannn


Aku mkn mende alah ni yg diberi nama Duck Noodle Soup


Kembar Ekin pun ikut sekali uolls..hehehe..

Lain kali kalau korg ada tersesat kat area ni..boleh la try mkn kat sini..ni antara menunya..emm..

No comments: