Saturday, January 10, 2009

Jalan2 Cari Mkn di Alamanda..

Rasa2nya dh lama betul aku tak g Alamanda, Putrajaya nih..semenjak aku dh bertukar tempat koje..mmg aku dh tak jejak dh tempat nih..kalau dulu..perh..!jgn ckp la..tiap2 Jumaat ada jer muka aku kat sini..sampai aku leh cr kedai sambil tutup mata jer..(poyos!)kahkahkah..

Tp tu dulu la..skg aku pun tak tau apa yg ada kat sana..dgr citer byk perubahan..so hr Sabtu hr tu..aku ajak rombongan cik kiah aku pi visit tempat nih.."tempat jatuh lagi dikenang..ini kan pula tempat aku bermain ngan kengkawan dulukan.."sop..sop..sop..(sambil lap airmata..DQ la pullok!..hehe)

Tujuan pi sana sbb nk cr hadiah utk bday eryna besok..sambil tu nk shop2 kat nichi..voley?..selagi tak abis duit tu..tak senang duduk kan..?hahahaha!!

Sampai2 jek kat alamanda, semua sebok nk mkn..so uji ajak try mkn satu kedai baru bukak ni..nama kedai tu..Noodle Station..sebelah Parkson sajork..

Ni lah kedai yg dimaksudkan..



Mereka2 yg join Kelab Cik Kiah..hahaha!!

Dh namapun noodle kan..so byklah pilihan noodle kat sanun..cuma mee nya leh pilih2 nk berkicap (kaler hitam la) atau berperasa bawang puteh..(kaler putih)..cara masak sama jek..

Ni mknan yg aku order hari tu..sup tu dtg bersama ngan mee tu..

Boleh tahan la mkn kat sini..aku mmg peminat mee..so mmg menepati citarasa aku le..(pinjam sat ayat aida..hehe)


Ni mknan & minuman yg diaorg order

Lepas mkn2 tu..kitaorg pun berbalik kepada niat asal..pi cr hadiah eryna & pi nichi..pastu balik umah masing2..

On the way nk ke car park tu..eryna mengaruk nk naik mende alah ni..haruzlah kann..ermm

1 comment:

yezzaaa19 said...

try ler cappucino ice blended..sedappp..