Saturday, January 17, 2009

Emm..Ayam Penyet Lagikk..hehe

Mak tak sangka ramai betul kecur air liur nengok topik ayam penyet yang mak publish hari tu uolls..termasuklah nyah jeps yg sorg nih..
Hari2 dok call mak tanya bila nak bawa dia mkn2 kat sitew..so hari Sabtu tu..mak pun bawaklah ahli club cik kiah mak mkn2 kat Ayam Penyet Ria di Sunway ittew..emm..mak takut la nnt mati terbeliak kempunan kan ayam penyet ittew kaedahnya..tak psl2 mak pulok dipersalahkan kannn?hahahahha..

Tengok tu..penaungnya Ibu Ruth..aku hengatkan Ruth Sahanaya tp bukan kaedahnya..


Tgk tuuuu..dah brape cabang dh dia ada..dh bercabang2 katanya..umang aih..kayo makcik!

Wokeh la..tanpa membuang masa lagi..inilah ahli2 kelab yang turut serta..sebenarnya tak cukup korum nih..penaung kelab dah balik kg katanya..hahahaa!!


emm..seleranya pondan tu mkn..hahahaha


Jeps & Wan tgh poning kapla tgk menu


Pstt!baju bunga2 tuh..ahli yang termuda buat masa nih..hehehehe

Yang ni pulak makanan & minuman yg we olls order hari tu..


Cendol Uji..


Sup Ekor Jeps


Soto Ayam Wan


Sambal Penyet Jeps


Pecal Mak


Warna Pink tu la Soda Gembira..mmg gembira jer we olls pas minum tew!..hehe

Lepas mkn2 tu..pi ronda2 kat Sunway Pyramid pullok..pas balik dr mkn ayam penyet ittew..si Jeps mengadu dia poning2 mkn daun2 pecal tu..voley?..motif ko tak poning pulak masa isap shisha hari tu?(sambil genggam buku lima!)...hahahahhaha!!

No comments: