Sunday, December 21, 2008

Makan2 kat Tarbush Restaurant

Lepas hantar mak & bapak aku balik umah..laki aku ajak jln2 ke sunway pyramid pulak..
Kat sana ada ferris wheel sempena christmas nih..free jer..syaratnya kena tunjuk master card sajok masa beratur tu..aku pun naik la ngan eryna..sib baik muat lagi nk masuk melalui pintu kecik tew..hehe


Pastu beratur lak nak naik stage..tangkap gambar ngan santa lak..dpt la candy free pastu..hehe


tak tau lak aku santa ni bangsa apa sbb mekap tebal cam ikin..hehehe

Lepas tu tiba2 rasa cam nak lepak2 mkn2 pulak..laki aku ajak la kitaorg try mkn kat restoran arab kat situ..nice view dan nampak cosy..Boleh pilih nak dok luar atau nak dok dalam..


Ni first time kitaorg lepak sinih..sajer nak merasa..hehe


Suka giler ngan interior design dia..leh adapt ke rumah aku nih..


Shisha tu RM27.50 jer kalau nk try..tp kitaorg tak amik la sbb ada budak kecik kan..lagipun kami pilih nak dok dlm..mana leh berasap berbagaikan..


Tgk lampu dia nyahh..mak suker!


Taburan mozek kat meja dia pun chanteqkann..

Aku sebenarnya lebih kagum kat interior dia drp makanan dia..sbb aku mmg minat la dgn ID nih..kalau leh putar balik masa..aku nk amik ID dr jd apa yg aku jd skg..boley?

Lepas beberapa minit order..makanan kami pun sampai..

muka tgh tunggu makanan


Teh Arab untuk aku..tgk teko dia..unik kan..


Kopi Arab utk lakiku..punyalah kecik..hehe


samosa arab..hehe


Roti Arab...dlm plastik


Sup Kambing


Gelas Air Mineral


Jeruk


Pistachio Pudding with Goat Milk..emm yummy!

Kami menjamu selera sambil didendangkan ngan muzik arab..ya habibi!masa tuh dh rasa cam kat tanah arab sbb..environmentnyer yg dikelilingi pak2 & mak2 arab..hehe




Anak aku bergelek bila dgr lagu arab..buat malu mak jer..


Nih view dr verandah restaurant tuh..nampak sunway lagoon..



panas kat luar masa tuh..tak leh lepak lama..
Rasa nak dtg lagik tp waktu mlm pulak..mesti chanteqkan..

1 comment:

Emy said...

bestnyer.. mak nk try la u olss!!