Tuesday, December 16, 2008

Geram dgn Eryna...Grrrrrr!!

Geram sungguh aku mlm td..!! Alkisahnya..mlm td aku nk tgk American Next Top Model Cycle 11..dh tinggal 6 org jer lagi kann..haruz lah nk tgk sape yg tersingkir kannn..tp anak aku tu pun sama nyebok nk tgk channel 613 kegemarannya ittew!..grrrrr!!

Beria-ria berebut remote control dgn aku tew...huh!..abis bapak dia yg tgh exercise lari setempat tu pun kena kacau dgn dia..apalagikan..dia suruh bapak dia tlg rampas remote control tu dr aku..hehe

Bapak dia tgh lari setempat..hehe

Tgh kacau bapak dia lari setempat!!..

Mcm2 aksi dia buat selagi tak dpt remote control tuh..pulak tu ada defender kan..lagi la lemakk!!

Bapak dia pujuk suruh bersabar..tp tak jln..!!

Aksi dia pulak tgh memujuk laki aku..(suruh rampas remote tu dr aku la..apa lg..!)

Berani warning aku tuh..hehe

Maaf..kualiti pic tak berapa baik sbb tgh mengamuk..Tgk tu..abis kerusi kena baling..

Ibi pun tak terkecuali jd mangsa amuk dia..!!sian ibi..ish..ish..ish

Menonggeng pulak!!Saja nk amik perhatian bpk dia..

Dh abis melalak..guling2 pulak..dh abis ikhtiar lah tew!!hehe..

Aku ni tak pyh bergaduh dgn org lainkan..?Kecik2 dh pandai berebut remote ngan aku!

Akhirnya terpaksalah mak mengalahkan..nk buat mcm mn..dh melalak berguling berbagaikannn...haii..kalau mcm ni gayanya..haruZlah aku masuk astro lagi satu!!..

Kepuasan jelas terpancar diwajahnya setelah berjaya merampas remote control ittew..!

Tgk..!kusyuk semcmkannn..

Ni la citer yg dia nk tgk sgt tuh...huh!!

4 comments:

pn_fateen07 said...

chayok...chayok...!!! bagus eryna.. lain kali jangan bagi langsung mama eryna pegang remote tuh... hehehehe....

Emy said...

kakakakkaka.. rasain u ols!! ni kategori anak hayyam durjana kah?? sapa la mak hayyamnyer itew kan? kan? jonet kan??

RizQin said...

beranikan anak didik aku tu..?malas jek aku nk tunjuk kuasa..hr ni aku saja nk cr psl lagik..hehe..aku nk tgk tv3 pulak "kau milikku " ke apa tu..hiks!

yezzaaa said...

hehehe...gerammmm..tembammnyer pipi eryna..