Sunday, December 28, 2008

Citer Paling Kelakar Dlm Hidup Aku!!


Lagi sekali aku g mkn2 di Tarbush..kali ni..dgn aida dan adik aku..wan..apis & eryna pun ikut jugek..Tp kali ni..kitaorg pilih mkn di luar sbb kitaorg nak try shisha..




Ni mknan & minuman yg kitaorg order..tp aku tak berapa suka la cara ayam tu dimasak..kering..arab style kot..kalau western style..ayam tu haruzla moist kannn..barulah berselera..hehehe

Roti tu ada 8 keping semuanya..byk gilos utk portion sorg mkn tuh..!

Pencuci molot..

Pas mkn kitaorg try la shisha perasa strawberry..kitaorg ni semua first timer taw..takde pengalaman menghisap mende alah ni..tp gatal nak cuba..hik..hik..hik
Waiter tu ckp shisha ni mampu bertahan sampai 20 minit jek..tp dh 1 jam kitaorg hisap tak abis2 jugek!..aku pun panggil la waiter tu..So dia pun ajarla cam mn nk hisap dgn cara yg betul..kena hisap dlm2 katanya..sampai bunyi grrrr..grrr..air tu..

semuanya angkara mende alah ni arr!!..tu la pengajar yg tak bertauliah tuh!!!grrrrr!!
atas sbb2 keselamatan..pic para penghisap tidak dibenarkan terpampang kat sini..hehehe..

Setelah mengikut nasihat bodoh dia tu..after a while..tiba2 rasa cam nk muntah..bdn dh seram sejuk..sebelum tu okey jek..hehehe..tu la nk jd dragon lagik!!

Aku tgk muka sekor2 dh biru uolls..!tp tak sebiru smurf la kann..hahahaa!!.

Lepas rasa tak sedap bdn tu..aku ajak diaorg blk..sebelum masuk tarbush ni kitaorg plan nk g ikea pas mkn tp bila dh jd cam ni..terus cancel plan asal tuh!..

Kitaorg pegi 2 kereta ke sunway pyramid nih..adik aku naik ngan aida..aku naik ngan apis & eryna..masa dlm keta tgn aku dh kebas..sampai pegang handphone pun tak larat..korang bygkan lah..hahahah!

Tetiba aku rasa cam nk muntah..aku tunjuk isyarat kat laki aku..suruh dia berhenti keta tepi..pastu apa lagik..kuar semua apa yg aku mkn td kat tarbush!..rugi betul la!!hahaha lupa lak aku nak snap gambar muntah aku yg termahal tu..kehkehkeh!!

Padan muka aku kena bebel ngan laki aku..takde keje cari keje katanya..tp sambil2 bebel tu..dia gelak kat aku bila tgk keadaan aku tuh..kelakar siot!..kalau korg ada situ pun mesti korg gelak besar..apa taknya..melepek jer bdn aku tuh..sampaikan nak jatuh ke bwh dashboard..hahahaha!!

Sampai jek umah..aida bgtau aku..adik aku pun muntah sampai 2 kali masa on the way back tu..hehe..ingatkan aku sorg..tp..aku mmg salute aida..dia ok jek..dialah yg jd jururawat masa tu..dia buatkan air limau suruh aku ngan adik aku minum..laki aku malas nk layan sbb sendiri cr psl..kehkehkeh..

Lepas minum limau tu..ok la balik..pastu terus g swim kat pool umah aku tu..tak reti dok diamkan..hahaha..

Tu jer la yg berlaku hr tu..tp cukup memberi pengajaran..aku taubat nasoha dh tk nk amik shisha pasni..pelik aku camner aku leh mabuk dgn mende alah tu..aku tgk pak arab relax jer amik tu..agaknya aku ni kes terpencil jer kot..atau kitaorg dh overdose sbb shisha besar tu utk org ramai isap tp kami habiskan 3 org jek!!rasainnnn!!..hahahaha

7 comments:

Emy said...

hai takkan ngn shisha pn leh muntah!! hahaha mmg rugik aku takde ms tuh! aku amik gmbr ko tgh muntah tuh!

tp dh 2kali ko buat entry makan kt situ, aku nk try gak la nti, tp shisha tuh taknak la.. tak baik utk kesihatan.. isap rokok lg baik! voley???

RizQin said...

ya boto tu!..majulah rokok utk negara!!hehe

eii ko tau lagi penangan shisha ni mi..sib baik tak kuar muntah hijau jer tau!!..hummm

yezzaaa said...

hehehe..mmg lawak cite tuhhh..so the morale of the story..g ler try lagikkk k..hehehe..layaannnnn...

RizQin said...

owhhhh tidakkk..mak dh tobat nasoha uolls...

pn_fateen07 said...

kau lembik cam tengok hantu ke nyeh... kihkihkih... lain kali ajak la nyah..nyah yang lain.. cukup kan dalam 10 orang ker.. kihkihkih... masa zaman kegemilangan group kepohci dulu tak de plak nak try benda alah ni kan..??? apapun syabas!!! boleh ko try benda ni ek?? dan syabas sekali lagi buat aku gelak terbahak bahak.. muahahahahaa...

RizQin said...

tu la..jgn kata ko..aku sendiri pun bila ingat balik nk gelak..tu belum ko tgk live lagik..mesti pecah perut ko gelak..hahahaha

masa tu..pipi aku ni rasa tegang jek sbb muntah byk sgt..pastu nk ckp pun takde daya..main tunjuk isyarat jek! perh!dahsyat btul la penangan shisha shilake nih..hahahaha!!

RizQin said...
This comment has been removed by the author.