Thursday, December 25, 2008

Baiki Keta Bersama Eryna

Cuti Christmas ni aku amik kesempatan g bengkel keta kat Puchong..depan ioi mall..punyalah mahal..mentang2 kedai dia jek bukak hari tu..terpaksalah aku g jugak..

Brek keta aku tu dh tak mkn..kebetulan aku kena teman mak bapak aku g kenduri kawen petang karang so..terpaksalah juga aku tukar disc break hari ni jugek..

Alang2 tukar disc break..aku suruh dia tukar getah kat tepi glass window tu sekali..dh longgar..takut nnt masuk air hujan lak..

Anak aku tew punyalah berminat..semua mende dia nk tgk dekat2..mesti dia pelik kann..


Terserlah perasaan ingin taw kat muka dia tuh..budak2 mmg selalu mcm tu..eager sgt nk tau mende2 baru..as for me..aku tak kisah..asalkan apa yg dia buat tu tak merbahaya..aku ok jek..

Lepas siap apa yg patut..kitaorg pun blah..blk umah siap2 nak g kenduri kawen sedara aku tu pulak..

No comments: