Friday, November 28, 2008

Topik Selingan Sajok..

motif ada gambar vavi menguap??...mak ngantuk giler vavis katanya..
hari nih mak sempat tiduran 3 jam sajok noks..
alkisahnya my little princess ittew demam melarat dh seminggu..yg peliknyer bdn dia panas pabila mlm menjelma sajok..bila siang ok la pullok..
bila mkn jek..muntah..minum susu pun kurang..
dah 3 klinik aku berulang halik nak mengubatkan penyakit misterinya ittew tetapi nan ado perubahan katanya..
"tinggai tok batin ni jek yg tak lawat lagik..!"..
Dlm kul 12.30 dia buat hal..merengek2..sentuh kaki pun dia menjerit..boleh?..ni dh kes berat ni..aku pun dengan pantasnya terus bergegas ke SJMC..kul 3.30 pg baru sampai umah..service lembab giler!!..
kat sana my little princess kena amik darah utk test..sib baik takde kena mengena dgn denggi uolls..doktor kata cuma demam biasa sajok..alhamdulilah..

1 comment:

pn_fateen07 said...

kadang2 ubat yg doc bg tu xsesuai.. anak aku pun cam ni gak hari tuh.. pagi kemain lagi dia melompat sana sini bile malam menjelma .. kita yang tak dpt rehat..